ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Πέκχαρτ

Επίσημο: Στη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Πέκχαρτ

H Χάποελ Μπερ Σεβά ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την ΑΕΚ. Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Τσέχος επιθετικός.

Παίκτης της Χάποελ Μπερ Σεβά με κάθε επισημότητα είναι ο Τόμας Πέκχαρτ. Ο Τσέχος επιθετικός αφίχθη την Πέμπτη (20/07) στην Μπερ Σεβά, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ισραήλ.

Την περυσινή σεζόν, ο Πέκχαρτ σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 31 συμμετοχές με την ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά, λόγω και της παρουσίας του Ούγκο Αλμέιδα, οι διοικούντες την Ένωση αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Τσέχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπερ Σεβά είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" περάσουν την Παρτίζαν και η ομάδα του Ισραήλ πάρει την πρόκριση απέναντι στη Λουντογκόρετς.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Ανυπομονώ να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέση ως ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος στράικερ.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ