ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός πούλησε τον Σα στη Γουλβς

Ο Σα πανηγυρίζει στο Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
Ο Σα πανηγυρίζει στο Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοσέ Σα απ' τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να εισπράττουν ένα ποσό μεταξύ οκτώ κι εννέα εκατομμυρίων ευρώ, συν το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησαν βάσει της συμφωνίας.

Σε άλλη μία σπουδαία πώληση προχώρησε ο Ολυμπιακός, καθώς το βράδυ της Πέμπτης η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ ολοκλήρωσε τις σχετικές διαδικασίες και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, την ίδια στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" εξασφάλισαν ότι θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό μεταξύ οκτώ κι εννέα εκατομμυρίων ευρώ ενόσω διατήρησαν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10 με 15%.

Ο Ζοσέ Σα αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ρουί Πατρίσιο στους "λύκους" του Νησιού. Ο προκάτοχός του πήρε μεταγραφή στη Ρόμα, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2024. Οι "τζαλορόσι" κατέβαλαν στη Γουλβς το ποσό των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Στην περίπτωση του Σα, Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει απ' τις 8 Ιουλίου για την ολοκλήρωση του deal, με την ανταλλαγή των συμβολαίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την αγγλική ομάδα.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να εντοπίσει και να κλείσει τον αντικαταστάτη του, καθώς απ' την Τρίτη (13/7) έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος δεσμεύτηκε με συμβόλαιο 2 χρόνων.

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση ευχαρίστησε τον Σα για τα όσα προσέφερε κατά την εξαιρετική τριετία του στον Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΟΥΛΒΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ