ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επίσημο: Ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ένα χρόνο ο Καβάνι

Ο Καβάνι έχει σκοράρει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ρόμα και πανηγυρίζει /29-4-2021
Ο Καβάνι έχει σκοράρει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ρόμα και πανηγυρίζει /29-4-2021 @ 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Έντισον Καβάνι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το καλοκαίρι του 2022 με τη συμφωνία να ανακοινώνεται και επίσημα από τους "κόκκινους διαβόλους".

Κάτοικος "Ολντ Τράφορντ" για έναν χρόνο ακόμα θα είναι ο Έντισον Καβάνι ο οποίος όπως είχε γίνει γνωστό από το πρωί της Δευτέρας (10/5) συμφώνησε σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο,

Ο Ουρουγουανός φορ το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, υπέγραψε τη νέα συμφωνία με την ομάδα του Μάντσεστερ και εν συνεχεία ανακοινώθηκε και επίσημα από τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο Καβάνι διανύει περίοδο σπουδαίας αγωνιστικής φόρμας μετρώντας 9 γκολ στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις με τους κόκκινους διαβόλους ενώ από τις 5 Οκτωβρίου που υπέγραψε (είχε μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν) μετράει συνολικά 15 γκολ σε 35 συμμετοχές με τον αγγλικό σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ αναφέρει: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Έντινσον Καβανι συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο και θα μείνει στο κλαμπ έως τον Ιούνιο το 2022. Ο Καβάνι έχει σκοράρει 15 τέρματα αυτή τη σεζόν και ήταν πρωταγωνιστείς σε πολλά ευρωπαϊκά αλλά και παιχνίδια της Premier League".

Στην ανακοίνωση υπάρχει και δήλωση του Καβάνι που αναφέρει: "Στη διάρκεια της σεζόν, ανέπτυξα μια τρομερή σχέση με το κλαμπ και όσα αντιπροσωπεύει. Αισθάνομαι ένα βαθύ δέσιμο με τους συμπαίκτες μου αλλά και το τιμ που δουλεύει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Μου δίνουν έξτρα κίνητρο κάθε μέρα και ξέρω πως μαζί τους μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν ένιωσα την εμπιστοσύνη του προπονητή. Σαν παίκτης αυτή η πίστη σου δίνει την καλύτερη ευκαιρία να παίξεις αρκετά καλά και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό.

Έχω συγκινηθεί από το πόσο ήθελαν οι οπαδοί μας να μείνω εδώ και θα κάνω τα πάντα για τους δώσω χαρά και ευτυχία με την απόδοση μου μέσα στο γήπεδο. Δεν είχε τη δυνατότητα να παίξω μπροστά σε ένα γεμάτο "Old Trafford" και αυτό είναι κάτι που ανυπομονώ".

Από την πλευρά του ο Σόλσκιερ σημείωσε:

"Είχα πει όταν υπέγραψε ο Έντινσον πως θα έφερνε ενέργεια, δύναμη και ηγετική καθοδήγηση στο γκρουπ και δεν βγήκα λάθος. Ήταν όλα όσα είχε σκεφτεί και αρκετά περισσότερα. Σαν προπονητές γνωρίζαμε για την έφεση του στο σκοράρισμα. Παρόλα αυτά είναι η προσωπικότητα του που έχει δώσει τόσα πολλά στην ομάδα. Έχει το πνεύμα νικητή και απίστευτη συμπεριφορά σε ότι κάνει.

Ο Έντινσον είναι ένας από τους τελευταίους που αφήνει τον αγωνιστικό χώρο και δίνει το μήνυμα και στους νέους με τη στάση του και τον επαγγελματισμό του. Ήθελα πάντα να μείνει και να έχει την εμπειρία να δει πως θα τον υποδεχθούν οι φίλαθλοι μας και η ανανέωση αυτή μας δίνει αυτή τη δυνατότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ