ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρομάνο: "Ο Καβάνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Έντινσον Καβάνι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ για την Premier League
Ο Έντινσον Καβάνι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ για την Premier League @2021 NAOMI BAKER/ASSOCIATED PRESS

Ο Έντισον Καβάνι συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας που τους προσέφερε ο αγγλικός σύλλογος, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Το "Ολντ Τράφορντ" θα είναι το ποδοσφαιρικό σπίτι του Έντινσον Καβάνι και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η Μπόκα Τζούνιορς τον πρέσαρε επίμονα θέλοντας να τον πείσει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να ολοκληρώσει σε εκείνη την σπουδαία καριέρα του ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Όπως αποκάλυψε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 34χρονος Ουρουγουανός φορ αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους διαβόλους και τη νέα σεζόν, με τις επίσημες ανακοινώνεις να αναμένονται εντός των προσεχών ημερών.

Σημειώνεται πως ο Καβάνι διανύει περίοδο σπουδαίας αγωνιστικής φόρμας μετρώντας 9 γκολ στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις με τους κόκκινους διαβόλους ενώ από τις 5 Οκτωβρίου που υπέγραψε (είχε μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν) μετράει συνολικά 15 γκολ σε 35 συμμετοχές με τον αγγλικό σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ