ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίπληξη σε Καϋμενάκη και Μπάκο

Επίπληξη σε Καϋμενάκη και Μπάκο
Μπάκος INTIME SPORTS

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με επίπληξη και υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τους ιδιοκτήτες Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με επίπληξη και υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τους ιδιοκτήτες Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

" Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Κηρύσσει το σωματείο ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για τo αναφερόμενo στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων ευρώ (300€).

2. Κατακυρώνει τον αγώνα κατάταξης για τη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, περιόδου 2013-2014 ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (26-5-2013) υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδενός (0), αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, περιόδου 2013-2014 από το σωματείο ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, σε βάρος του οποίου επιβάλλει χρηματική ποινή εκατό (100) €.

3. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους α) τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και β) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και στην δεύτερη χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ.

4. Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ για την πρώτη από τις αναφερόμενες στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση. Κηρύσσει το ίδιο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για τη δεύτερη των αναφερομένων στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική.

5. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους 1) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2) τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΑΚΟ και 3) τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ για το αναφερόμενο στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικό αδίκημα και επιβάλλει ποινή επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό δηλώσεων με δημοσίευση αυτών εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας, όπου αυτές δημοσιεύτηκαν".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ