ΜΙΛΑΝ

Επική ομιλία Ιμπραχίμοβιτς: "Κανείς δεν μας πίστεψε, η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μέσα στα αποδυτήρια της Μίλαν
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μέσα στα αποδυτήρια της Μίλαν PRINT SCREEN

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έδειξε για ακόμη μια φορά γιατί είναι ο απόλυτος ηγέτης της Μίλαν εντός και εκτός γηπέδου με μια επική ομιλία στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην κορυφή έντεκα χρόνια μετά.

Η Μίλαν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας μετά από έντεκα χρόνια και επέστρεψε ξανά στην κορυφή της Serie A καθώς τερμάτισε πρώτη στη μάχη με την Ίντερ. Ένας από τους πρωταγωνιστές της επιστροφής των "ροσονέρι" στην κορυφή ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ φρόντισε με μια επική ομιλία στα αποδυτήρια της Μίλαν να δείξει πως είναι ο πραγματικός ηγέτης του συλλόγου εντός και εκτός γηπέδου.

Ο Ζλάταν συγκέντρωσε όλους τους παίκτες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τα μέλη της διοίκησης και άρχισε να τους μιλάει. Αφού πρώτα τους ηρέμησε λέγοντας πως δεν ήθελε να πει αντίο εν συνεχεία στάθηκε στην αμφισβήση που είχε η Μίλαν όλη τη σεζόν και τον τρόπο που κατάφερε εν τέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως δεν είναι μόνο το Μιλάνο που ανήκει στη Μίλαν αλλά ολόκληρη η Ιταλία.

Αρχικά ο Ζλάταν είπε:

"Ελάτε όλοι εδώ θέλω να σας μιλήσω, παιδιά ηρεμήστε δεν πρόκειται να πω αντίο. Από την πρώτη μέρα όταν ήρθα στην ομάδα και μετά ήρθαν και οι υπόλοιποι ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν σε εμάς αλλά όταν καταλάβαμε πως έπρεπε να κάνουμε θυσίες, να υποφέρουμε, να πιστέψουμε σε εμάς και να δουλέψουμε, όταν έγιναν αυτά, γίναμε ένα γκρουπ. Και όταν είσαι ένα γκρουπ-μια ομάδα, μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που εμείς πετύχαμε. Τώρα είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας.

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίκτες" (με τον Σουηδό να χειροκροτάει τους συμπαίκτες του ). Τώρα μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας. Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πάολο Μαλντίνι, τον Ρίκι Μασσάρα και τον Ιβάν Γκαζίδη.

Δεν ήταν εύκολο αλλά ήμασταν ένα αληθινό γκρουπ αυτή τη σεζόν. Στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν πίστευε σε εμάς αλλά μέσα απ' αυτές τις δυσκολίες γίναμε ποιο δυνατοί. Είμαι περήφανος για όλους σας.

Τώρα κάντε μου μια χάρη. Γιορτάστε σαν πρωταθλητές επειδή δεν είναι το Μιλάνο που ανήκει στη Μίλαν, η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν".

Ο Ζλάταν μάλιστα γύρισε ανάποδα το τραπέζι που υπήρχε στα αποδυτήρια και έδωσε το έναυσμα για να ξεσπάσουν σε έντονους πανηγυρισμούς μέσα στα αποδυτήρια όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης της Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ