ΟΦΗ

Έπιασε δουλειά ο Στράκα

Έπιασε δουλειά ο Στράκα
Στρακα

Ο Φράντισεκ Στράκα παρακολουθεί dvd για να εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου

Στον ΟΦΗ μπορεί να πέρασαν 20 μέρες χωρίς να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στα περισσότερα θέματα της ΠΑΕ, όμως μετά την πρόσληψη του Φράντισεκ Στράκα, ο Τσέχος τεχνικός καλείται να κινηθεί γρήγορα, ώστε εντός των επόμενων ημερών να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Κρητικών. Ο νέος προπονητής των “μελανόλευκων” παρακολουθεί αρκετά dvd με παιχνίδια του ΟΦΗ για να εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο 50χρονος τεχνικός έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου και σε ποιες θέσεις πρέπει να έρθουν παίκτες. Ωστόσο αυτό δεν είναι παρά μόνο μια πρώτη εικόνα και τίποτα παραπάνω. Ο Στράκα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του Παύλο Αδάμο και Νίκο Κουνδουράκη όπου ενημερώνεται και πληροφορείται για ότι έχει σχέση με τον σύλλογο.

Ενδιαφέρον Άρη για Σηφάκη
Στην περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη, ο ΟΦΗ αυτή την στιγμή δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω απ' το να περιμένει. Απο την στιγμή που ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του, ο 24χρονος τερματοφύλακας θα έχει στην διάθεση του ένα χρονικό περιθώριο για να βρει ομάδα, όμως αν δεν τα καταφέρει, τότε ο Φανούρης Βατσινάς προσανατολίζεται σε αυτή την περίπτωση να κάνει πρόταση στον Μιχάλη Σηφάκη για επέκταση του συμβολαίου του τόσο στην χρονική διάρκεια όσο και στις απολαβές του ίδιου.

Ο Άρης παρακολουθεί την περίπτωση του Σηφάκη και έχει κάνει διερευνητικές επαφές, όσο όμως οι Κρητικοί δεν μειώνουν τις απαιτήσεις τους (350.000 ευρώ), είναι δύσκολο οι “κίτρινοι” να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Αρνητικός ο Ντρούλιτς
Αρνητική εξέλιξη φαίνεται να έχει η υπόθεση του Γκόραν Ντρούλιτς. Ο εκπρόσωπος του παίκτη προσπαθεί να πείσει τον Σέρβο να συμφωνήσει με τους Κρητικούς, όμως εκείνος είναι ανένδοτος. Ο λόγος μπορεί να είναι η πρόταση Αυστριακής ομάδας ου έχει ο 32χρονος μεσοεπιθετικός και φέρεται να την εξετάζει πολύ σοβαρά.

Όσο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Γερμανία εκεί ο ΟΦΗ θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια. Στις 16 Ιουλίου θα πάρει μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί με την συμμετοχή εκτός από του ΟΦΗ τριών ομάδων από Βουλγαρία, Γερμανία και Αγγλία. Στις 23 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Μπόχουμ και στις 26 και 29 θα αντιμετωπίσει πιθανότατα (δεν έχουν οριστικοποιηθεί) τις Γκλάντμπαχ και Χέρενφεν.









TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ