ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Επέστρεψε στον Βόλο ο Μόνχε

Επέστρεψε στον Βόλο ο Μόνχε
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε ποδαρικό στις μεταγραφές ανακοινώνοντας την συμφωνία της με τον Αργεντινό Βιθέντε Μόνχε. Διαβάστε τι είπε ο παίκτης.

Την πρώτη της μεταγραφή για το 2014 ανακοίνωσε την Παρασκευή (3/1) η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αυτή του Βιθέντε Μόνχε.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιστρέφει έτσι στους "ερυθρόλευκους" μετά από 2,5χρόνια για να τους βοηθήσει να πετύχουν τον στόχο της ανόδου στην Super League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Βιθέντε Μόχνε".

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βιθέντε Μόνχε πήγε για πρώτη φορά το 2009. Αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League και πέτυχε δύο γκολ και μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οδήγησαν την ομάδα στην πολυπόθητη άνοδο στο πρωτάθλημα της Super League.

Εκεί αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2010-2011 σε 26 παιχνίδια και πέτυχε τρία γκολ. Με τη φανέλα της Βολιώτικης ομάδας έκανε και τέσσερις συμμετοχές στο UEFA.

Όταν η ομάδα διαλύθηκε το καλοκαίρι του 2011 έφυγε για τον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου πραγματοποίησε εννέα εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία. Τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής ο Μόνχε δήλωσε: " Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα σε μία πόλη που αγαπάω πολύ.

Θέλω να επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου για να υλοποιήσει τους στόχους της".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ