Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Επέστρεψε στη Νάουσα ο Τρούπκος

Επέστρεψε στη Νάουσα ο Τρούπκος
τρουπκος

O Θωμάς Τρούπκος επέστρεψε στην Νάουσα εκεί που ανδρώθηκε αγωνιστικά ώστε να κλείσει την καριέρα του.

Ο 35χρονος παίκτης μετά τη Νάουσα πήγε στην Βέροια, την Καλαμάτα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλα, Καστοριά, Ακράτητο, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή και Αναγέννηση Καρδίτσας.
Στο μεταξύ, έξι παίκτες αποχώρησαν από τον σύλλογο και πρόκειται για τους Πραματαρόφ, Ντάνιτς, Μουχτάρης, Τσανασίδης, Βοτάρης και Τουμαράς.

Aπόλλων Αθηνών

Η "πρώτη" του Απόλλωνα Αθηνών πραγματοποιήθηκε με μία μεταγραφική επιτυχία καθώς οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημοσθένη Μαυρογιαννάκη, που αγωνιζόταν στο Κορωπί.

Μετά την απόκτηση του Μαυρογιαννάκη ο τεχνικός Νίκος Καρούλιας προανήγγειλε και την απόκτηση και άλλων παικτών που θα ενισχύσουν τον σύλλογο.

Καλλονή

Τέσσερις παίκτες ανακοίνωσε η Καλλονή, η οποία συμπλήρωνει σιγά σιγά το ρόστερ της. Οι νεοαποκτηθέντες είναι ο 20χρονος στόπερ Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ο 19χρονος αμυντικός Γιώργος Γονατάς, ο 19χρονος επιθετικός Γιώργος Τσιμιτσάκης και ο 23χρονος μέσος Παύλος Καλομοίρης.

Πανηλειακός

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πανηλειακός καθώς απέκτησε τον Ματθαίο Θωνιάτη πρώτο σκόρερ περσινού πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Δ΄Εθνικής. Ο 24χρονος κυνηγός αναμένεται σήμερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.














TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ