ΑΡΣΕΝΑΛ

Επέστρεψε με χατ-τρικ ο Εντουάρντο

Επέστρεψε με χατ-τρικ ο Εντουάρντο
Εντουάρντο

Με χατ-τρικ επέστρεψε στις προπονήσεις ο επιθετικός της Άρσεναλ Εντουάρντο Ντα Σίλβα

Ένας περίπου χρόνος έχει περάσει από το εφιαλτικό ματς της Άρσεναλ με την Μπέρμινγχαμ που είχε σαν αποτέλεσμα τον αποτρόπαιο τραυματισμό του Εντουάρντο Ντα Σίλβα.
Σήμερα ο 26χρονος επιθετικός έχει αφήσει πίσω του εκείνη την ημέρα και με το χατ-τρικ που πέτυχε στο οικογενειακό διπλό της ομάδας, φαίνεται να είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή.

Μιλώντας στο επίσημο περιοδικό των "Κανονιέρηδων" ο Κροάτης ποδοσφαιριστής θυμήθηκε τα περσινά συμβάντα, και εξέφρασε τα συναισθήματα του.

"Στην αρχή δεν πίστευα ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε εμένα. Μετά από λίγο όταν συνειδητοποίησα τι είχε γίνει είπα _όχι θεέ μου, όχι σε εμένα_. Ύστερα πήγαμε στο νοσοκομείο όπου όπως μου είπαν ήταν και ο Μάρτιν Τέιλορ (ο παίκτης που έκανε το εγκληματικό τάκλιν).

Οφείλω να ομολογήσω ότι συχνά μου στέλνει μηνύματα για να μου ευχηθεί καλή επιστροφή, ενώ όταν έμαθε για τα γκολ που πέτυχα στην προπόνηση χάρηκε πολύ.

Ο Τέιλορ δεν ήταν ο μόνος που μου συμπαραστάθηκε αφού και οι Άλαν Σμιθ, Ρόμπι Σάβατζ και Ντέιβιντ Μπαστ, που είχαν παρόμοιους τραυματισμούς, μου είπαν ότι θα γυρίσω το ίδιο δυνατός με πριν"



.




TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ