“Επενδύει” σε Χακίμι η Ντόρτμουντ

Στο ποδοσφαιρικό ταλέντο του Ασράφ Χακίμι ποντάρει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διετή δανεισμό του διεθνούς Μαροκινού μπακ.
Από τη Μαδρίτη, στη Βεστφαλία. Το ποδοσφαιρικό ταξίδι συνεχίζεται για τον Ασράφ Χακίμι, που περνάει από την κοιλάδα του Ρουρ, με τελικό προορισμό την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Bild” , οι Βεστφαλοί φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον δανεισμό του διεθνούς Μαροκινού ακραίου μπακ, με χρονικό ορίζοντα διετίας.
Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, ωστόσο η αξία του 19χρονου ταλαντούχου αμυντικού -που μετείχε στο Μουντιάλ της Ρωσίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του- στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται σε 5 εκατ. ευρώ.
Να σημειωθεί ότι ο φέρελπις Αφρικανός είχε το ρόλο του “εφεδρικού” πίσω από τον Ντάνι Καρβαχάλ στους “μερένχες”, καταγράφοντας 9 εμφανίσεις και δύο τέρματα στη La Liga τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Πλέον, η νέα σεζόν θα τον βρει ντυμένο στα “κιτρινόμαυρα” των Βεστφαλών, με αναβαθμισμένο ρόλο, αλλά και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.
Photo Credits: Photo/Francisco Seco