ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επεισόδιο Ογκουνσότο-Πλάσνεγκερ

Επεισόδιο Ογκουνσότο-Πλάσνεγκερ
Ογκουνσότο

Η Σαββατιάτικη ήττα έφερε απογοήτευση και νεύρα στο στρατόπεδο του Εργοτέλη, επεισόδιο Πλάσνεγκερ-Ογκουνσότο

Η τρίτη σερί ήττα για τον Εργοτέλη ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε αφού πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος της Κρήτης.
Ο Νίκος Καραγεωργίου θα κληθεί μέσα σε αυτή την εβδομάδα να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ όπως δήλωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου θα γίνουν πολλές αλλαγές.

Δήγμα τις κακής ψυχολογίας είναι και το επεισόδιο που υπήρξε στην ανάπαυλα του αγώνα μεταξύ των Πλάσνεγκερ και Ογκουνσότο. Οι δυο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες αφού ο Αυστριακός αμυντικός πιστεύει ότι ο έγχρωμος επιθετικός δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Πρόστιμο 30.000 ευρώ από Παπουτσάκη-Άρεσε ο Μπέτο

Η αντίδραση του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη ήταν άμεση αφού όπως ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές το πρόστιμο που επιβλήθηκε είναι 30.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Παπουτσάκης στα καλά αποτελέσματα επιβραβεύει τους παίκτες του, όμως μετά την χθεσινή ήττα άλλαξε γνώμη.

Μέσα σε όλα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μπέτο έκανε το ντεμπούτο του σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Πλατανιάς, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.











TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ