ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Επεισόδια σε Δ' Εθνική και τοπικό...

Επεισόδια σε Δ' Εθνική και τοπικό...
ΕΠΣΑ

Διεκόπη αγώνας στην Δ' κατηγορία. Ξύλο με τραυματίες στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α.

Ο αγώνας της Δ΄ κατηγορίας Δόξα Γρατινής - Πανδραμαϊκός, δεν τελείωσε ποτέ. Συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό και μετά από διπλή αποβολή για τους γηπεδούχους, η Δόξα αποχώρησε από το γήπεδο εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ο διαιτητής περίμενε για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια διέκοψε οριστικά το παιχνίδι υπέρ του Πανδραμαϊκού. Φυσικά η αποχώρηση του από το γήπεδο μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να είναι καθώς βροχή αντικειμένων είχαν ως στόχο το κεφάλι του διαιτητή αλλά και τους βοηθούς του.

Γλύτωσαν τα χειρότερα...


Άγριο ξύλο ανάμεσα σε παίκτες και οπαδούς στο Άτλας Θυμαρακίων - Πανιώνιος Καισαριανής, για την ΕΠΣΑ. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2, αλλά δυστυχώς το θέαμα δεν απέτρεψε τα επεισόδια. Οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, με τους φιλάθλους να μην μένουν άπραγοι και να παίρνουν και αυτοί μέρος... στο χορό.

Απολογισμός ήταν περίπου 5 ελαφρά τραυματίες και δύο ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου να οδηγούνται με τον γιατρό του αγώνα στο Γενικό Κρατικό για 5 ράμματα έκαστος, ο ένας στο αυτί(Αντωνίου) και ο άλλος στο μάτι(Μορφονιός).





TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ