ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επαφή Ρεάλ Μαδρίτης με Ποτσετίνο

Tottenham manager Mauricio Pochettino gestures during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham manager Mauricio Pochettino gestures during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα επέκτεινε τη συνεργασία του με την Τότεναμ, είναι ο πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν. "Βλέπουν" και Λεβ οι "μερένγκες".

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να "συνέλθει" από την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική της ηγεσία και να βρει το ταχύτερο δυνατό τον προπονητή που θα την καθοδηγήσει τη νέα σεζόν.

Ήδη, υπάρχει στόχος και μάλιστα έχει γίνει επαφή μαζί του. Είναι ο Αργεντινός τεχνικός, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα επέκτεινε τη συνεργασία του με την Τότεναμ μέχρι το 2023.

Η περίπτωση του 46χρονου Νοτιοαμερικανού, ωστόσο, παρουσιάζει δυσκολίες γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Μόνον εάν ο Ποτσετίνο ζητήσει από τον ιδιοκτήτη των "spurs", Ντάνιελ Λέβι, να αποχωρήσει κι ο δεύτερος το αποδεχθεί υπάρχουν ελπίδες να καθίσει στον πάγκο των "μερένγκες".

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας εξετάζει ως εναλλακτική την περίπτωση του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιόακιμ Λεβ. Όπως κι ο Ποτσετίνο, πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του (μέχρι το 2022).

Την Πέμπτη (31/5) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, απόφαση δεν έχει ληφθεί. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ωστόσο, είναι ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ για την αντικατάσταση του "Ζιζού" κι αυτό είναι σαφές.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ