ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαφές Ισά για Πλάσιλ, γράφουν οι Γάλλοι

Επαφές Ισά για Πλάσιλ, γράφουν οι Γάλλοι

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πιέρ Ισά είναι σε συζητήσεις με την Μπορντό και τον Γιάροσλαβ Πλάσιλ, για το ενδεχόμενο μεταγραφής του 31χρονου Τσέχου κεντρικού χαφ στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα , ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές τόσο με τον 31χρονο (5/1/1982) κεντρικό χαφ, Γιάροσλαβ Πλάσιλ, όσο και με την ομάδα της Μπορντό στην οποία ανήκει.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πιέρ Ισά, βρίσκεται σε επαφές και σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Γιάροσλαβ Πλάσιλ, καθώς οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τσέχου διεθνή μέσου.

Το κείμενο τονίζει πως οι Νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν ως πρώτος τους στόχο τον Μπενουά Σεϊρού, αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε λόγω ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να φύγει από την Μαρσέιγ.

Η δεύτερη επιλογή των Πειραιωτών, σύμφωνα πάντα με το γαλλικό δημοσίευμα, είναι ο Γιάροσλαβ Πλάσιλ, ο οποίος δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν από την Μπορντό, λόγω ότι ο σύλλογος θέλει να κάνει περικοπές στο μπάτζετ, με αποτέλεσμα ο έμπειρος Τσέχος μέσος να ψάχνει νέα ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, έχει συμβόλαιο έως και το 2015 με την Μπορντό, αλλά ο γαλλικός σύλλογος είναι πρόθυμος να τον παραχωρήσει και ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Γιάροσλαβ Πλάσιλ. Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Τσέχος διεθνής χαφ αμείβεται τον μήνα με 150.000 ευρώ (δηλαδή τον χρόνο με 1.800.000 ευρώ), χαρακτηρίζοντας μάλιστα πιθανή την μεταγραφή του στους Νταμπλούχους Ελλάδας με ένα ποσό που φτάνει κοντά στα 2.000.000 ευρώ. Παράλληλα, αναφέρει πως είναι και εκτός πλάνων, για αγωνιστικούς λόγους, από τον προπονητή της ομάδας, Φρανσίς Ζιλό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ