SPORTS & GOSSIP

Έντρικ: Η σύντροφος του παιδιού θαύματος της Βραζιλίας

Η κούκλα σύντροφος του Έντρικ, του παιδιού θαύματος της Βραζιλίας
Η κούκλα σύντροφος του Έντρικ, του παιδιού θαύματος της Βραζιλίας INSTAGRAM / @GABRIELYMIIRANDA

Η εντυπωσιακή σύντροφος του νέου παιδιού θαύματος της Βραζιλίας, Έντρικ, που αποτέλεσε τον καθοριστικότερο παίκτη της Παλμέιρας στο κλείσιμο της σεζόν.

Το πηγαίο ταλέντο του Έντρικ είναι αδιαμφισβήτητο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να σπεύδει στα τέλη του 2022 να κλείσει τον τότε 16χρονο επιθετικό που είχε συγκεντρώσει πάνω του, ήδη από τα μικρά ηλικιακά τμήματα της Παλμέιρας, τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Ισπανία, χάρισε με το γκολ του, τον τίτλο στην ομάδα του και αποχωρεί, όντας πρωταθλητής από την Παλμέιρας. Το θέμα είναι το εάν θα έρθει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μόνος του ή με την κούκλα σύντροφό του.

Ο λόγος για την Γκαμπριέλι Μιράντα, η οποία είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η κοπέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μετράει 170.000 ακόλουθους.

Αν και αναρτούσε συνεχώς φωτογραφίες, ντυμένη με την εμφάνιση της Παλμέιρας μέσα από το γήπεδο, το ζευγάρι δεν είχε κοινοποιήσει τη σχέση του. Ένα βήμα που έκανε αμέσως μετά τη βράβευση του 17χρονου, ως καλύτερου νεαρού παίκτη της Βραζιλίας.

Οι δύο τους ανακοίνωσαν τη σχέση τους, που κρατούσαν αρκετό διάστημα μυστική, αναρτώντας από κοινού μία φωτογραφία τους στο Instagram.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ