STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ένταση με Λουτσέσκου, αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: "Guys πάμε να φύγουμε"

Ένταση με Λουτσέσκου, αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: "Guys πάμε να φύγουμε"

Ενοχλημένος από σχόλιο δημοσιογράφου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ξανά για "τα πέναλτι που κερδίζουν οι ομάδες της Αθήνας" και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχώρησε από τη διαδικασία μετά από ένταση που δημιουργήθηκε με εκπροσώπους του Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος προπονητής ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο περί "αντιαθλητικού παιχνιδιού της ομάδας του απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίκτες όπως ο Μαρσέλο, ο Χάμες Ροντρίγκεθ" και αφού εξήγησε ξανά πως "είναι ντροπή τα πέναλτι που παίρνουν οι ομάδες της Αθήνας", είπε στον δημοσιογράφο πως πρέπει να είναι περισσότερο επαγγελματίας.

Ο Λουτσέσκου επέμεινε στο θέμα των πέναλτι, ζήτησε να μη γίνονται επιθέσεις εναντίον του ΠΑΟΚ, είπε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια άκουσε από άλλο δημοσιογράφο να του ζητάει σεβασμό και αμέσως σηκώθηκε και αποχώρησε από την αίθουσα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ