CHAMPIONS LEAGUE

Ένρίκε: "Ξεχωριστή βραδιά για την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους μας"

Ένρίκε: "Ξεχωριστή βραδιά για την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους μας"

Ο Λουίς Ενρίκε χαρακτήρισε ξεχωριστή βραδιά για την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη επί της Σίτι στο Καμπ Νόου με 1-0. Οι "μπλαουγκράνα" είχαν κερδίσει και στο πρώτο ματς με 2-1 και προκρίθηκαν εύκολα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ενώ τόνισε ότι το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα εξαιτίας του Χαρτ που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα για την Σίτι.

" Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά για την Μπαρτσελόνα. Πετύχαμε τον στόχο μας και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο ματς. Θα μπορούσαμε να είχαμε "κλειδώσει" το παιχνίδι πριν το πέναλτι που κέρδισε η Σίτι. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ο Χαρτ ήταν σε εκπληκτική ημέρα. Δεν ευχαριστήθηκα το ματς ως προπονητής γιατί πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος για το απρόβλεπτο. Ευχαριστιέμαι τα παιχνίδια μετά όταν τα αναλύω. Περιμένουμε την κλήρωση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ