ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ενρίκε για Εμπαπέ: "Αργά ή γρήγορα δεν θα παίζει μαζί μας, πρέπει να το συνηθίσουμε"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Μονακό © 2024 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε αντικατέστησε τον Κιλιάν Εμπαπέ στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Παρί με τη Μονακό (0-0), εξηγώντας ότι πρέπει να συνηθίσει πλέον να φτιάχνει το πλάνο του χωρίς τον Γάλλο σταρ, που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης της Παρί με τη Μονακό (0-0) από τον Λουίς Ενρίκε χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού κι έδωσε τη θέση του στον -συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας- Κολό Μουανί.

Όπως ήταν λογικό, ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε στο φινάλε του αγώνα για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Γάλλο σταρ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το Παρίσι.

"Αργά ή γρήγορα δεν θα παίζει πια μαζί μας. Πρέπει να το συνηθίσουμε κι ως προπονητής προσπαθώ να βρω την καλύτερη φόρμουλα. Κάνω αυτό που θεωρώ καλύτερο για την ομάδα.

Ήταν 100% δική μου απόφαση", είπε μεταξύ άλλων ο Ενρίκε στους δημοσιογράφους.

Ο Εμπαπέ ο οποίος έγινε αλλαγή βγήκε κανονικά ντυμένος, έκανε έναν γύρο, έβγαλε selfie με όποιον του το ζητούσε και στη συνέχεια παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα μαζί με τη μητέρα του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ