ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Ενρίκε: "Χαρά να παίξουμε κόντρα στον Χάλαντ, αγωνίζεται για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο"

Ενρίκε: "Χαρά να παίξουμε κόντρα στον Χάλαντ, αγωνίζεται για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο"
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro 2024 έφερε τη Νορβηγία στο δρόμο της Ισπανίας και ο Λουίς Ενρίκε δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει την ικανοποίησή του για το συναπάντημα της "φούρια ρόχα" με τον... Έρλινγκ Χάλαντ.

Η εθνική Ισπανίας απέφυγε κάποιο ανεπιθύμητο ραντεβού είτε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, ή με την Αγγλία, με την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2024 την Κυριακή στην Φρανκφούρτη να φέρνει στο δρόμο της φούρια ρόχα προς τα τελικά την Σκωτία, την Νορβηγία, την Γεωργία και την Κύπρο.

Το άκουσμα των συγκεκριμένων ονομάτων δεν τρομάζει φυσικά τους τρις πρωταθλητές Ευρώπης ωστόσο η παρουσία του Έρλινγκ Χάλαντ στην Νορβηγία είναι ένα γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, με τον Λουίς Ενρίκε να το σχολιάζει με ιδιαίτερο τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ίσως να μην κληθεί ο Χάλαντ και να μην παίξει ή να είναι τιμωρημένος. Ελπίζω να μην είναι τραυματίας", δήλωσε αρχικά στους δημοσιογράφους ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, για να συνεχίσει:

"Πέρα από την πλάκα, θέλω να πω ότι είναι ευχαρίστηση να παίξουμε απέναντι στον Χάλαντ αλλά και απέναντι σε κάθε παίκτη τέτοιου επιπέδου.

Παίζει για την πιθανότατα καλύτερη ομάδα στον κόσμο και για τον κορυφαίο προπονητή. Ίσως να είναι το κομμάτι που τους έλειπε και οι αριθμοί του ως τώρα (σ.σ. 20 γκολ με τους πολίτες σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν, 15 στην Premier League και 5 στο Champions League) είναι πολύ καλοί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ EURO ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ