ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ενρίκε: "Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα της Λίβερπουλ επί Κλοπ"

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates after getting his winners medal following the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. Liverpool are champions of the EPL for the season 2019-2020. The trophy is presented at the teams last home game of the season. Liverpool won the match against Chelsea 5-3. (Laurence Griffiths, Pool via AP)
Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates after getting his winners medal following the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. Liverpool are champions of the EPL for the season 2019-2020. The trophy is presented at the teams last home game of the season. Liverpool won the match against Chelsea 5-3. (Laurence Griffiths, Pool via AP) LAURENCE GRIFFITHS, POOL VIA AP

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Χοσέ Ενρίκε, αποθέωσε την Λίβερπουλ που έχει φτιάξει τη φετινή σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα μπορεί να γίνει ο νέος Φιλίπε Κουτίνιο που θα την ανεβάσει επίπεδο.

Την άποψη πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα μπορεί να γίνει ο νέος Φιλίπε Κουτίνιο για την Λίβερπουλ και να την ανεβάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν που την βρήκε να επιστρέφει στην κορυφή της Αγγλίας μετά από 30 χρόνια, εξέφρασε ο Χοσέ Ενρίκε.

"Ο Τιάγκο είναι ένας παίκτης-φαινόμενο. Είναι ένας κορυφαίος μέσος αλλά και ένας μαγικός παίκτης, όπως ήταν και ο Φιλίπε Κουτίνιο. Τον βλέπω δίπλα στους Χέντερσον και Φαμπίνιο στη μεσαία γραμμή, δίνοντας στην ομάδα κάτι που δεν είχε πριν", τόνισε ο άλλοτε αριστερός μπακ των κόκκινων (έπαιξε από το 2011 μέχρι το 2016) σε συνέντευξή του στην "Daily Mail", για να συνεχίσει:

"Επίσης, λέει πολλά για το που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή όταν κάποιος που είναι σημαντικός στην Μπάγερν Μονάχου θέλει να έρθει και να παίξει στην Λίβερπουλ".

Όσο για την άλλη μεταγραφή που θεωρεί πως θα προσφέρει πολλά στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και η οποία κάνει τον Κλοπ να διαθέτει την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ από το 2015 και μετά που βρίσκεται στο Άνφιλντ, στάθηκε στον Ντιόγκο Ζότα.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, embraces Liverpool's Diogo Jota after their English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Monday, Sept. 28, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, embraces Liverpool's Diogo Jota after their English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Monday, Sept. 28, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP) LAURENCE GRIFFITHS/POOL VIA AP

"Οι Ντιβόκ Οριγκί και Τσερντάν Σακίρι είναι καλοί παίκτες αλλά έλειπε στην Λίβερπουλ ένας παίκτης που, αν προσαρμοστεί, μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των άλλων τριών επιθετικών: των Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο.

Τώρα, με τον Ζότα στην ομάδα, δεν θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα εάν κάποιος από τους άλλους τρεις παίκτες μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Νομίζω πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει την καλύτερη ομάδα από τότε που βρίσκεται στο σύλλογο.

Και θα κάνει τους παίκτες που απέκτησε, ακόμα καλύτερους. Κάνει όλους τους παίκτες που αποκτά, καλύτερους. Είναι δύσκολο να βελτιώσεις κάποιον που ήταν κορυφαίος στην Μπάγερν αλλά ο Τιάγκο θα μάθει νέα πράγματα.

Θα γίνει, αν όχι η μεταγραφή της σεζόν, μία από τις καλύτερες μεταγραφές της σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ