ΑΡΗΣ

Ενοχλήσεις ο Μανιάς

Ενοχλήσεις ο Μανιάς
INTIME SPORTS

Η παρουσία του Μιχάλη Μανιά στην αποστολή του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα θα κρίνει και το αν θα είναι ή όχι στην βασική ενδεκάδα.

Οι ενοχλήσεις που ταλαιπωρούνε θα κρίνουνε αύριο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για την Τρίπολη για αν θα συμπεριληφθεί σε αυτήν αλλά και στην βασική ενδεκάδα.

Η ομάδα του Άρη μπορεί να προπονήθηκε σήμερα ωστόσο η προπόνηση αυτή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να είναι και η τελευταία της προετοιμασίας για το μεθαυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας. Κάτι που έχει να κάνει με το ότι η αποστολή θα μεταβεί οδικώς αύριο για την Τρίπολη.

O Γιώργος Φοιρός τις τελευταίες μέρες έκανε αρκετές δοκιμές θέλοντας να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης τις δύο θέσεις για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο διεκδικούνε οι Κύργιας, Μπουγαΐδης και Γιαννίτση.

Στα άκρα της άμυνας η απουσία των Βανγκέλι και Τσουμάνη αποτελεί ερωτηματικό για τα αριστερά με τους Καραγκούνη και Μαργαρίτη να είναι οι υποψήφιοι και για την θέση του δεξιού μπακ την διεκδικούνε οι Βλάχος και Ψυχογιός.

Στα χαφ Τσιάρας, Καμινιώτης και Γκόλιας διεκδικούν τις δυο θέσεις με τον Τριανταφυλλάκο να έχει το προβάδισμα να παίξει λίγο πιο μπροστά ενώ για την επίθεση βαρόμετρο αποτελεί η παρουσία του Μανιά που έχει ενοχλήσεις.

Τέλος Καραγιάννης και Μπακασέτας διεκδικούν τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης ενώ στην αποστολή μετά από καιρό αναμένεται να είναι και ο Κοτσαρίδης που μάλιστα δοκιμάστηκε στην ενδεκάδα στην χθεσινή προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ