ΠΑΟΚ

Ενίσχυση στα "φτερά" θέλει ο ΠΑΟΚ

Ενίσχυση στα "φτερά" θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα αγωνίζεται στις πτέρυγες. Τι ισχύει για τον Φρεντερίκ Νιμανί, του οποίου το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη -θετικά ή αρνητικά-

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν μπροστά μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο, τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου και την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Το τελευταίο διάστημα στον "Δικέφαλο" κινούνται και πάλι σε ρυθμούς καθημερινότητας και μάλιστα αποφασίστηκε να ξεκινήσει μεταγραφική αναζήτηση με σκοπό την άμεση ενίσχυση της ομάδας, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Europa League.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ, λοιπόν, ρίχνουν το βάρος στην εξεύρεση ενός έτοιμου παίκτη, ο οποίος θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα περιφερειακά στην επίθεση, παίζοντας και από τις δύο πτέρυγες, αλλά και μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι τρεις. Αυτό που προσπαθούν να πετύχουν οι "ασπρόμαυροι" είναι να αποκτήσουν έναν από τους τρεις αυτούς παίκτες, στην καλύτερη δυνατή τιμή, καθώς αυτό που σίγουρα δεν υπάρχει, είναι χρήματα για άσκοπο ξόδεμα. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, όπως και η προσπάθεια να βρει κάποια χρήματα η διοίκηση προερχόμενα από βοήθεια έξωθεν, δηλαδή από φίλο ή φίλους της ομάδας, ο οποίος ή οι οποίοι ίσως να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στο διοικητικό συμβούλιο.

Η περίπτωση Νιμανί

Ολα τα παραπάνω δεν σχετίζονται με την περίπτωση του Φρεντερίκ Νιμανί, για τον οποίο το σκεπτικό τους είναι ότι θέλουν να τον αποκτήσουν, αλλά στη λογική ότι θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον και όχι προσθήκη που θα βοηθήσει άμεσα. Το θέμα δεν έχει κλείσει για τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εξακολουθεί να το κρατά ανοικτό. Ο παίκτης δεν έχει αφήσει αδιάφορους τους "ασπρόμαυρους", ενώ υπάρχει και θετική εισήγηση του Λάσλο Μπόλονι για την απόκτησή του.

Εδώ ακριβώς, όμως, είναι το ζητούμενο. Με ποιον τρόπο, δηλαδή, θα αποκτηθεί ο Γάλλος επιθετικός. Οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" έχουν καταλήξει στη δική τους πρόταση προς τη Μονακό, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής, και περιμένουν την απάντηση των Γάλλων επ' αυτής, για να προχωρήσει η υπόθεση ή να κλείσει οριστικά.

Η πρόταση

Ποια είναι αυτή η πρόταση; Να αποκτηθεί ο Νιμανί ως δανεικός από τον "Δικέφαλο" στην παρούσα φάση και μέχρι το τέλος της περιόδου. Στο διάστημα αυτό, ο παίκτης να πληρώνεται από τη Μονακό, βάσει του συμβολαίου που έχει εκεί, και στο τέλος της σεζόν, εφόσον αφήσει καλές εντυπώσεις στην Τούμπα και κριθεί ότι πράγματι μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια, να υπάρχει ρήτρα αγοράς από πλευράς των "ασπρόμαυρων".

Εφόσον η πρόταση γίνει αποδεκτή από τη Μονακό, και με δεδομένο ότι ο Μπόλονι λέει "ναι" στην περίπτωση ένταξής του στο ρόστερ της ομάδας, τότε ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στον δανεισμό του από τους Γάλλους. Ειδάλλως, δύσκολα θα αποφασίσουν οι "ασπρόμαυροι" να προσφέρουν χρήματα αυτή τη χρονική περίοδο για τον παίκτη -έστω και για να καλύψουν το συμβόλαιο που αυτός έχει με την Μονακό για τους επόμενους μήνες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ