ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές

Δείτε με φωτογραφίες πως διαμορφώνεται το ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και που χρειάζονται άμεσα ενίσχυση οι πράσινοι

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ήταν ο 9ος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά τους: Κάιπερ, Μαρίνο, Καζιγιάμα, Σισοκό, Εσπράθα, Φιγκερόα, Μπαρμπαρούση και Σπύρο Φουρλάνο.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Σο,Τοτσέ, Φορναρόλι που είναι φευγάτοι (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) και δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου, τότε καταλαβαίνουμε πως δημιουργείται ένα τεράστιο κενό στο ρόστερ των πράσινων.

Εμείς μέσα από δυο φωτογραφίες θα προσπαθήσουμε να απεικονίσουμε πως διαμορφώνεται με τα σημερινά (23/6) δεδομένα η ομάδα του Παναθηναϊκού, κι εσείς με τη σειρά σας θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Αρχικά ας δούμε το ρόστερ του Παναθηναϊκού με ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και το 2014.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Καρνέζης, Καπίνο, Ταμπάκης

ΆΜΥΝΑ

Σπυρόπουλος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης

ΚΕΝΤΡΟ

Βιτόλο, Σο, Ζέκα Λαγός, Μπαϊράμι, Δώνης

ΕΠΙΘΕΣΗ

Μαυρίας, Τοτσέ, Φορναρόλι, Ντίνας, Κουίνσι

Σε αυτούς μπορεί, θεωρητικά, να μπει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, όμως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τους πράσινους (η συνάντηση λέγεται πως θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα).

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές
Παναθηναϊκός 1

Στη συνέχεια αξίζει να δούμε σε φωτογραφία πως διαμορφώνεται το ρόστερ χωρις τους... φευγάτους Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Σο,Τοτσέ και Φορναρόλι.

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές
Παναθηναϊκός 2

Στη φωτογραφία προσθέσαμε τους Δώνη, Μαρινάκη για να γεμίσουν τα κενά

Χωρίς να είμαστε ειδικοί είναι φανερό πως ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ενίσχυση από βασικό αριστερό μπακ, τουλάχιστον δυο στόπερ (έναν βασικό), δυο επιθετικούς (έναν βασικό), και τρεις χαφ (άμυνα/δημιουργία).

Ο Γιάννης Αναστασίου άλλωστε έχει δηλώσει πως θέλει να δουλέψει το πολύ με 21 παίκτες, μαζί με τους τερματοφύλακες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ