ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ενίσχυση Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος από τους διεθνείς!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, οι εγκαταστάσεις του οποίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές, αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Η ξεχωριστή κίνηση του Βασίλη Τοροσίδη.

Την οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, οι εγκαταστάσεις του οποίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές, με συνέπεια να καθίστανται ακατάλληλες προς κατοίκηση, αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν οι διεθνείς και εντάσσεται στην αναπτυγμένη και αδιάλειπτη κοινωνική δράση τους, έχει ως σκοπό την άμεση επαναλειτουργία της φιλόξενης, εδώ και 50 χρόνια, εστίας στην περιοχή του Νέου Βουτζά και γι’ αυτό τον λόγο θα διατεθεί στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα το ποσόν που αντιστοιχεί στον πρώτο μισθό των παικτών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Nations League.

"Τέτοιες μέρες, δεν χωρούν πολλά λόγια. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί αποφασίσαμε να συνδράμουμε για να αποκτήσουν ορφανά παιδιά και πάλι τη στέγη τους. Το μόνο που θέλω να πω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου είναι συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων που απ’ τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν τόσο άδικα στην Ανατολική Αττική. Πενθούμε κι εμείς μαζί τους", ανέφερε ο αρχηγός, Βασίλης Τοροσίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που αντιστοιχεί στους μισθούς των διεθνών υπολογίζεται, περίπου, σε 50.000 ευρώ. Θα πρέπει, δε, να σημειωθεί πως ο κάπτεν της γαλανόλευκης και νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης θα διαθέσει στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα όλους τους μισθούς του από την Εθνική μέχρι τη λήξη της προκριματικής φάσης του EURO 2020.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ