ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Eνισχυμένος κόντρα στην Καλαμαριά

Eνισχυμένος κόντρα στην Καλαμαριά
Κουμορτζί

Mε τους Κουμορτζί και Σκούφαλη να επιστρέφουν από τιμωρία και τη συμπαράσταση πάνω από 200 φίλων του θα πάει ο Πανιώνιος στη Θεσσαλονίκη.

Ό Έβαλντ Λίνεν μπορεί να υπολογίζει για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος τους Κουμορτζί και Σκούφαλη που εξέτισαν τις ποινές που "κουβαλούσαν" από τις προηγούμενες ομάδες τους την περασμένη σεζόν.
Ο πρώτος μάλιστα αναμένεται να βρίσκεται και στην ενδεκάδα με την προσθήκη του να δείχνει πολύτιμη καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας.

Εξάλλου στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού θα βρίσκονται και οι Κένινγκ και Μπερτέ που αποθεραπεύτηκαν και ο δεύτερος είναι υποψήφιος για μία θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μαρσέλο Πλετς, κάτι που θα σημαίνει σε αυτή την περίπτωση ότι θα μείνει εκτός ο Μαϊστόροβιτς που τον αντικατέστησε όσο καιρό ήταν τραυματίας.

Από ΄κει και πέρα απόντες θα είναι ο Λουρένσο που αναμένεται σε δέκα μέρες να είναι έτοιμος με αποτέλεσμα να χάνει και τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σοσό για το Κύπελλο UEFA αλλά και ο Ντελούρα που αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Οι "κυανέρυθροι" θα έχουν στη Θεσσαλονίκη και τη συμπαράσταση πάνω από 200 φίλων τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην συμπρωτεύουσα, ανήμερα του αγώνα.

*Την Παρασκευή(28/09) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του Έβαλντ Λίνεν ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.








TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ