Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενισχύεται ο Πανελευσινιακός

Ενισχύεται ο Πανελευσινιακός
κουμπης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ανδρέα Ρόκο βρίσκεται ο Πανελευσινιακός.

O 19χρονος τερματοφύλακας, που αγωνιζόταν πέρσι στην Ηλιούπολη και έχει περάσει από τον Παναιτωλικό, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα, ενώ τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παντελή Κουμπή. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.
ΑΕΚ Ερμιονίδας

Στο τιμόνι της ΑΕΚ Ερμιονίδας και την νέα χρονιά θα είναι ο Γιώργος Σκαρτάδος.Ο Ροδίτης τεχνικός ειπε το "ναι" στην πρόταση που του έκανε η διοίκηση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η περσινή του καλή παρουσία στον πάγκο και για το λόγο αυτό ανάγκασε το Δ.Σ. να τον εμπιστευτεί και για την επόμενη σεζόν.

Αμφιάλη

Παίκτης της Αμφιάλης είναι ο Παύλος Γιαννόπουλος. Ο 26χρονος μέσος που αγωνιζόταν με την Ερμή Καλυθιών συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και επήλθε οριστική συμφωνία.

Προσοτσάνη

Η ανανέωση του ρόστερ της Προσοτσάνη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς καθώς ο Δημήτρης Ρούσος έγινε ο 15ος παίκτης που επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο. Ο 18χρονος στο περσινό πρωτάθλημα είχε μόλις μία συμμετοχή στο κύπελλο.

Ζαβλάνι

Στον πάγκο του Ζαβλανίου θα μείνει για δεύτερη σερί σεζόν ο Στρατής Μαστροκυριάκος. Ο Αιγινιώτης τεχνικός συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας και συμφώνησε να συνεχίσει την συνεργασία του στον σύλλογο.

















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ