ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Έχουμε ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο"

Ένινγκ: "Έχουμε ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο"

Ο Μίχαελ Ένινγκ ανέφερε ότι ο Άρης είχε ποιοτικές λύσεις στον πάγκο, οι οποίες έκαναν τη διαφορά στη νίκη με ανατροπή απέναντι στη Λαμία.

Μετά την επικράτηση (3-1) σε βάρος της Λαμίας, ο τεχνικός του Άρη Μίχαελ Ένινγκ δήλωσε στη Nova:

"Ήταν σημαντικό το ότι δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε καμία στιγμή. Θέλαμε να πιέσουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Πετύχαμε το ένα γκολ και ήρθαν και τα άλλα δύο. Ήμασταν νωχελικοί στο ξεκίνημα. Είναι φυσιολογικό σε αυτή τη φάση της σεζόν όμως η νίκη μας ικανοποιεί".

Για το γεγονός ότι τη νίκη την έφερε το 4-2-3-1:

"Θα πρέπει να σταματήσουμε να κολλάμε στα επιμέρους συστήματα. Στο τέλος παίξαμε 4-4-2. Έχουμε χρησιμοποιήσει τρία συστήματα σήμερα. Το θέμα είναι να κινούμαστε σωστά στον χώρο. Δεν πρέπει να δούμε μόνο την αλλαγή σήμερα, αλλά και τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και άλλαξαν την ροή".

Για την είσοδο των δύο παικτών που άλλαξαν το παιχνίδι:

"Εχουμε ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο και δυνατότητα για 5 αλλαγές. Το θέμα είναι να βλέπουμε πως συμπεριφέρεται ο παίκτης εντός της ομάδας αυτές τις μέρες και το πώς διεκδικούν όλοι τη θέση βασικού".

Για το τι κρατάει από σήμερα και τι περιμένει την Πέμπτη:

"Κάθε παιχνίδι μας βοηθάει στο να βρίσκουμε ρυθμό. Βλέπουμε ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν τα τρεξίματα μας. Σήμερα φάνηκε ότι μπορούσαμε να τρέξουμε περισσότερο σε σχέση με το φιλικό παιχνίδι της τελευταίας εβδομάδας. Η τακτική θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο την Πέμπτη, αφού είναι νοκ-άουτ παιχνίδι και εκεί η τακτική είναι το πρώτο και το τελευταίο ζητούμενο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ