PREMIER LEAGUE

Eπίθεση της Καλίφα στον Γκεντουζί: "Έπεσες κάτω περισσότερες φορές από εμένα"

Eπίθεση της Καλίφα στον Γκεντουζί: "Έπεσες κάτω περισσότερες φορές από εμένα"

Επίθεση μέσω twitter εξαπέλυσε η Μία Καλίφα στον Ματέο Γκεντουζί, χρησιμοποιώντας υβριστική έκφραση, ενώ έκανε και έναν "πικάντικο" παραλληλισμό με την καριέρα της ως πορνοστάρ!

Η Μία Καλίφα είναι δηλωμένη οπαδός της Γουέστ Χαμ και παρακολούθησε από τις εξέδρες του "Olympic Stadium" την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/1). Με τα "σφυριά" να παίρνουν το τρίποντο χάρη σε ένα γκολ του Ράις στο 48', για το τελικό 1-0 στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς, η Μία Καλίφα εξαπέλυσε επίθεση με υβριστικό χαρακτηρισμό στον Γκεντουζί μέσω twitter, ενώ το ακόμη πιο απίστευτο είναι ο παραλληλισμός που έκανε με την καριέρα της ως πορνοστάρ θέλοντας να πικάρει τον Γάλλο!

"Γ@@@@νε Γκεντουζί, σε είδα να πέφτεις κάτω σε αυτό το ματς, περισσότερες φορές από ότι εγώ το 2014", έγραψε η Καλίφα στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter προκαλώντας έναν μικρό σάλο στο διαδίκτυο.

Η Μία Καλίφα έκανε ντόρο στην βιομηχανία πορνό τον Οκτώβρη του 2014, καθώς αν και πρωτοεμφανιζόμενη έφτασε στο Νο1 του Pornhub μέχρι τον Δεκέμβρη εκείνου του έτους, για να ολοκληρώσει την καριέρα της μόλις σε τρεις μήνες και μετά από 39 ταινίες συνολικά.

Το "go down" παραπέμπει σε μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, την οποία και χρησιμοποίησε ως μέτρο σύγκρισης αριθμητικά, θέλοντας να πικάρει τον Γάλλο μέσο για τις πολλές φορές που βρέθηκε ξαπλωμένος στο χορτάρι...

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ