Ενδιαφέρον της Λάτσιο για Χαριστέα

INTIME SPORTS
Μία μέρα μετά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Άρλ, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Λάτσιο έχει στην λίστα της τον Άγγελο Χαριστέα.
Ο Έλληνας επιθετικός είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται για την γραμμή κρούσης της ομάδας της Ρώμης από τον προπονητή της, Εντουάρντο Ρόχα.
Πρώτος στόχος όπως αναφερόταν είναι ο Ούγκο Αλμέιδα της Βέρντερ Βρέμης ωστόσο η περίπτωση του παρουσιάζει δυσκολίες και έτσι ο 30χρονος φορ είναι μία από τις επόμενες λύσεις.
Ο Άγγελος Χαριστέας έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Νυρεμβέργη αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα.
Με όλα αυτά αναμένεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη από τη νέα σεζόν και πλέον η Γαλλία αλλά και η Ιταλία προβάλουν ως δύο επιλογές.