ΑΕΚ

Ενδιαφέρον ΑΕΚ για Μπρόκι

Ενδιαφέρον ΑΕΚ για Μπρόκι
Μπροκι

Ο Κριστιάν Μπρόκι φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ

Τα play-off ολοκληρώνονται την Τετάρτη και όπως είναι λογικό όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με τα σενάρια να διαδεχόνται το ένα το άλλο. Το τελευταίο που αφορά την ΑΕΚ έρχεται απο την Ιταλία και αφορά τον Κριστιάν Μπρόκι. Ο 32χρονος μέσος της Μίλαν (30-01-1976) βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της "Ένωσης" σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, καθώς οι "ροσονέρι" έχουν αποφασίσει να του δείξουν την πόρτα της εξόδου παρά το γεγονός οτι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2009.

Ο Μπρόκι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μίλαν, αγωνίστηκε για δύο χρόνια (1995-1997) στην Προ Σέστο και στη Λουμετσάνε (1997/1998), πριν πωληθεί στην Βερόνα το 1998. Το 2000 επέστρεψε στο Μιλάνο, αλλά για λογαριασμό της Ίντερ, πριν επανέλθει στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2001, στην οποία πήγε ως ανταλλαγή με τον "Γκούλι" που ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο.

Από το 2001 ο Μπρόκι, ο οποίος έχει φορέσει μία φορά τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας (στο φιλικό με την Τουρκία στις 15 Νοεμβρίου 2006), ανήκει στη Μίλαν και αγωνίζεται στους «ροσονέρι», με εξαίρεση τη σεζόν 2005/2006, όπου δόθηκε δανεικός στην Φιορεντίνα.

Εκτός όμως απο το ποδόσφαιρο ο 32χρονος μέσος έχει και άλλα ενδιαφέροντα. Έχει ανοίξει ένα καφέ μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν, Κριστιάν Αμπιάτι, ενώ έχει και την δική του φίρμα ρούχων (Baci & Abbracci) μαζί με τον στενό του φίλο Κριστιάν Βιέρι και το μοντέλο, Αλένα Σερέντοβα.





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ