ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Ενδιαφέρεται ελληνική ομάδα"

"Ενδιαφέρεται ελληνική ομάδα"
Ινασιο

Ο Αουγκούστο Ινάσιο δήλωσε στον Πορτογαλικό Τύπο οτι εντός των επόμενων ημερών θα έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση συνεργασίας απο ελληνική ομάδα

Ο Αουγκούστο Ινάσιο μπορεί ν' αποχώρησε απο τον πάγκο του Ιωνικού την περασμένη Κυριακή μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος τεχνικός να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Μάλιστα, όπως δήλωσε στον Πορτογαλικό Τύπο, το επόμενο 48ωρο περιμένει να έχει την επίσημη πρόταση στα χέρια του, ωστόσο δεν θέλησε ν' αποκαλύψει το όνομα της ομάδας. Αναλυτικά η συνέντευξη του:

-Αποχωρήσατε απο τον Ιωνικό, ωστόσο αληθεύει η πληροφορία οτι μπορεί να επιστρέψετε στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Ναι είναι αλήθεια, καθώς ένας Έλληνας μάνατζερ με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσω στο πρωτάθλημα".

-Σας είπε ποιον σύλλογο εκπροσωπούσε;
"Μου είπε αλλά δεν θέλω ν' αποκαλύψω ακόμα, καθώς δεν υπάρχει επίσημη πρόταση απο την ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι έχει καλό όνομα στο πρωτάθλημα".

-Δεν σας ενδιαφέρει να γυρίσετε στην Πορτογαλία;

"Η Πορτογαλία είναι πάντα στις αρχικές επιλογές μου, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση, αν υπάρξει εννοείται οτι θα την εξετάσω σοβαρά".

-'Εχετε κατακτήσει πρωτάθλημα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Μπενφίκα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για προπονητή, ενώ πριν καιρό ο Πίντο Ντα Κόστα είχε έρθει σε επαφή μαζί σας ώστε ν' αναλάβετε την Πόρτο. Ωστόσο τώρα είναι δύσκολο...

"(Γέλια). Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να πεις με σιγουριά οτι αυτό θα γίνει ή οτι δεν θα γίνει, γιατί όλα αλλάζουν απο στιγμή σε στιγμή, έτσι δεν είναι;".

-Μέχρι τώρα είσαστε στην Μαρίτιμο, την Γκιμαράες και την Μπελενένσες. Σύμφωνα με την θεωρία μου απομένει η Μποαβίστα και η Μπράγκα...

"Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό που ξέρω είναι οτι η καριέρα μου δεν είναι κοντά στην ολοκλήρωση της, το αντίθετο...".

-Η Μπέϊρα Μαρ συνεχίζει να έχει απογοητευτική πορεία. Πιστεύετε οτι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν μπορεί να αποδώσει καλύτερα;

"Πρώτα απ' όλα θέλω να πω οτι έχω πολύ καλές εντυπώσεις απο την συνεργασία μου με την Μπέϊρα Μαρ. Όμως, με βάση το έμψυχο δυναμικό που είχα συναντήσει, αποφάσισα οτι η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί".

-Πιστεύετε οτι ήταν λανθασμένη η συμφωνία με τον Ζαρντέλ;

"Στην αρχή όλα πήγαιναν πολύ καλά, αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες που επικρατούσαν. Ήταν μια επιλογή που θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί, θα μπορούσε και ν' αποτύχει".

-Τα αποτελέσματα δείχνουν οτι απέτυχε...

"Δυστυχώς έτσι είναι".

-Η Πόρτο θ' αναδειχθεί πρωταθλήτρια;

"Το θεωρώ πιθανό κατά 90%. Έχει το καλύτερο σύνολο και ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα".

-Μπενφίκα ή Σπόρτινγκ πιστεύετε οτι θα πρέπει να υπολογίζει περισσότερο η Πόρτο;

"Σίγουρα και τις δυο ομάδες, όμως αυτή την χρονική στιγμή η Μπενφίκα φαίνεται να είναι πιο δυνατή απο την Σπόρτινγκ".





















TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ