ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ένας Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φτάνει

Ένας Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φτάνει
Κριστιάνο Ρονάλντο Μπέιλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετρά πέντε γκολ στα πέντε τελευταία ματς της Ρεάλ Μαδρίτης σε αντίθεση με τον Γκάρεθ Μπέιλ που αγνοεί το γκολ εδώ και ενάμιση μήνα (VIDEOS).

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να δείχνει το κακό της πρόσωπο το τελευταίο δίμηνο με αποκορύφωμα την ήττα με 4-3 στο Μπερναμπέου από την Σάλκε για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το απόγευμα της Τρίτης (10/3), μάλιστα, άρχισαν τα σενάρια περί αντικατάστασης του Κάρλο Αντσελότι από το δίδυμο Ιέρο - Ζιντάν, ειδικότερα αν η "βασίλισσα" ηττηθεί από την Μπαρτσελόνα στις 22 του μήνα.

Κοιτώντας λίγο τα τελευταία ματς της Ρεάλ, πάντως, διαπιστώνει κανείς πως ο Ιταλός δεν φέρει 100% ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, αφού ένα από τα μεγάλα αστέρια του συλλόγου βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Κριστιάνο VS Μπέιλ

Αναφερόμαστε στον Γκάρεθ Μπέιλ. Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Ουαλός επιθετικός ( που ξεκίνησε την καριέρα του ως φουλ-μπακ) έχει να σκοράρει από τον Ιανουάριο του 2015 και όπως είναι λογικό τα γκολ του λείπουν από την Ρεάλ.

Έτσι το κουπί τραβάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ( με τον Μπενζεμά), ο οποίος στα τελευταία πέντε ματς της Ρεάλ μετράει πέντε γκολ! Αυτά τα τέρματα, βέβαια, δεν φτάνουν μιας και η "βασίλισσα" μετρά τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά...

Τα τελευταία πέντε ματς της Ρεάλ

Σάλκε - Ρεάλ 0-2 (Ρονάλντο, Μαρσέλο)

Έλτσε - Ρεάλ 0-2 (Μπενζεμά, Ρονάλντο)

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ 1-1 (Ρονάλντο - Μορένο)

Μπιλμπάο - Ρεάλ 1-0 (Αντούριθ)

Ρεάλ Μαδρίτης - Σάλκε 3-4 (Ρονάλντο Χ2, Μπενζεμά - Χούντελααρ Χ2, Φουχς, Σανέ)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει να σκοράρει

Στο πρωτάθλημα: Από τις 24/1/2015

Στο Τσάμπιονς Λιγκ: Από τις 12/9/2014

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ