ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ένας ήρθε και ένας έφυγε από την Σάλκε

Ένας ήρθε και ένας έφυγε από την Σάλκε
Ζερομπέρτο

Η Σάλκε επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ζε Ρομπέρτο από την Μποταφόγκο ενώ άφησε ελεύθερο τον Ντάριο Ροντρίγκεζ

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ζε Ρομπέρτο (όχι αυτός της Μπάγερν) υπέγραψε συμβόλαιο με την Σάλκε μέχρι το 2011, μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Μποταφόγκο όπου πραγματοποιούσε σπουδαίες εμφανίσεις.
“Θέλαμε να τον φέρουμε στην ομάδα από το καλοκαίρι αλλά τελικά ολοκληρώσαμε την μεταγραφή τώρα, όπως και να έχει είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το γεγονός καθώς πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει αρκετά”, είπε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αντρέας Μέλερ.

Η Σάλκε κινείται επίσης και για τον διεθνή Ουρουγουανό επιθετικό της Ντεπορτίβο Τολούκα Βιθέντε Σάντσες, με τον Μέλερ να λέει ότι κάνουν ότι μπορούν για να τον φέρουν στην ομάδα.

“Όπως και το καλοκαίρι έτσι και τώρα θέλουμε πολύ να φέρουμε τον Σάντσες στην ομάδα, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να έρθει τις επόμενες μέρες στην Γερμανία και να υπογράψει συμβόλαιο”, συνέχισε ο Μέλερ.

Ο Γερμανός παράγοντας είπε επίσης ότι ο Ντάριο Ροντρίγκεζ έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο για να επιστρέψει στην Ουρουγουάη μιας και αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.






TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ