ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ένας 16χρονος Έλληνας στη Σλάβια Σόφιας

Ένας 16χρονος Έλληνας στη Σλάβια Σόφιας
Σεργιάκης

Ο 16χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, με ύψος 1.95 εκ., Αντώνης Στεργιάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στη Σλάβιας Σόφιας της Βουλγαρίας!

Μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στη Βουλγαρία. Στον Αντώνη Στεργιάκη η αναφορά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στη Σλάβια Σόφιας της Βουλγαρίας. Είναι γεννημένος στις 16 Μαρτίου το 1999, είναι δηλαδή 16 ετών.

Τον περασμένο Φεβρουάριο βγήκε το δελτίο του και έπαιξε στη Γ' Εθνική για λογαριασμό της Θύελλας Φιλώτα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς του Άρη. Τώρα, πώς προέκυψε το ενδιαφέρον των Βούλγαρων; Η Σλάβια έχει σκάουτς στη βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι τον έβαλαν στη λίστα τους. Κινήθηκαν άμεσα και τον έκαναν δικό τους γιατί πιστεύουν ότι έχουν βρει λαβράκι.

Ένας 16χρονος Έλληνας στη Σλάβια Σόφιας

Είναι αξιοσημείωτο πως του έχει γίνει πρόταση για να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Στη Σλάβια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και οι άνθρωποί της έχουν στόχο να τον χρησιμοποιήσουν στην πρώτη ομάδα. Επειδή είναι ανήλικος, άπαντες περιμένουν το "ΟΚ" της FIFA, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να έχει το δικαίωμα να παίξει στα παιχνίδια της ομάδας.

Σημειώνεται ότι ο πιτσιρικάς είχε βρεθεί κατά το παρελθόν για δοκιμή στην Ιταλία, είχε προτάσεις και από Ελλάδα, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρον επέδειξε και ο ΠΑΟΚ. Η Σλάβια Σόφιας συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία και αυτή τη στιγμή είναι στην 1η θέση, καθώς είναι η μοναδική που έχει δύο νίκες σε δύο ματς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ