ΑΕΚ

Ένα φεύγει, ένας έρχεται

Ένα φεύγει, ένας έρχεται
τοζερ χαιδαρι

Στενές επαφές με τον Σάχα η Ένωση. Η νέα πρόταση της Γκενκ για Τόζερ φέρνει το "Happy End"

Ο 29χρονος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από την Σαν Λορέντζο λόγω των κακών σχέσεων με τον προπονητή της ομάδας, Ραμόν Ντίας και η Ένωση δεν άργησε να τον προσεγγίσει. Οι συζητήσεις με τον Αργεντίνο τερματοφύλακα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Τα δικαιώματα του έμπειρου τερματοφύλακα έχουν μάνατζερ οι οποίοι τον κοστολογούν στα 500.000 ευρώ, ποσό που διαθέτει η Ένωση για να τον αποκτήσει από την στιγμή που τον Σαχά ακολουθούν πολύ καλές συστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεμπαστιάν Σάχα θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Αργεντινής και μάλιστα το 2002 είχε βραβευθεί ως κορυφαίος γκολκίπερ της Νότιας Αμερικής.

Επιμένει για Τόζερ η Γκενκ



Αν ο Σίλβα Κλέιτον είναι το καυτό όνομα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Ένωση, ο Ντάνιελ Τόζερ είναι το αντίστοιχο "hot" όνομα που απασχολεί την Ένωση στις πωλήσεις παικτών.

Ο Ούγγρος είναι ένας από τους επτά ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να αποχωρήσουν από την ομάδα (Λυμπερόπουλος, Παπασταθόπουλος, Παππάς, Αρουαμπαρένα, Μάχο και Καπετάνος οι υπόλλοιποι έξι) και η Γκενκ φαίνεται διατεθειμένη να αποκτήσει τον ταλαντούχο μέσο.

Οι Βέλγοι επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση της τάξεως του ενός εκατομμυρίου και διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ η οποία εξετάζεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Το φλερτ έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό και αυτή είναι η δεύτερη προσφορά που φθάνει στα γραφεία της ΑΕΚ. Η πρώτη προσέγγιση της Γκενκ έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με 1 εκατομμύριο ευρώ πρόταση αλλά στην Ένωση δεν μπήκαν σε διαδικασία να σκεφθούν.

Απέρριψαν την προσφορά και έκαναν γνωστό στους Βέλγους πως θέλουν 1,5 εκατ. για τον ποδοσφαιριστή.

Μετά την πρώτη κρούση η Γκενκ επανήλθε με την σημερινή (27/5) πρόταση ανεβάζοντας την προσφορά της στα μισά λεφτά από όσα ζήτησε παραπάνω η ΑΕΚ. Είναι σαφές πως το παιχνίδι που παίζεται από τις δύο ομάδες υπάγεται καθαρά στους επιχειρηματικούς νόμους.

Οι μεν Βέλγοι θέλουν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα και η Ένωση θέλει να βάλει στο ταμείο όσα περισσότερα γίνεται.

Το γεγονός πως από την ΑΕΚ δεν έχουν απορρίψει την πρόταση όπως έκαναν την πρώτη φορά δείχνει πως η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια και να επωφεληθεί ανεβάζοντας όσο είναι δυνατόν την πρόταση.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δείχνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τα χρήματα θα είναι αυτά που προσφέρει η Γκενκ ή λίγα παραπάνω, αφού οι τρεις πλευρές (Γκενκ, ΑΕΚ, Τόζερ) επιθυμούν την υλοποίησή της.

Αισιοδοξία για Κλέιτον




Νέα στοιχεία δεν υπάρχουν στην υπόθεση του Σίλβα Κλέιτον. Η νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει ένα κιτρινόμαυρο τέλος στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου.

Η επιθυμία της Ένωσης και ιδιαίτερα του Γιώργου Δώνη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή είναι γνωστή και δεν θα αναλύσουμε για πολλοστή φορά πόσο τον θέλουν στους Θρακομακεδόνες.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πως η Λάρισα θα πει το πολυπόθητο “ναι” και θα τελειώσει ακόμα ένα ανοικτό μεταγραφικό μέτωπο με την Ένωση νικήτρια.

Χαμόγελα για Μαϊστόροβιτς

Όχι δεν περιμέναμε να δούμε τον Μαϊστόροβιτς στο φιλικό με την Σλοβενία για να βγάλουμε συμπεράσματα, ούτε φυσικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Παρ όλα αυτά όμως το γεγονός πως το φιλικό μεταδόθηκε ζωντανά από την Ελληνική τηλεόραση τράβηξε το ενδιαφέρον για το νέο απόκτημα της Ένωσης.

Ο Μαιστόροβιτς απλά επιβεβαίωσε όσα ξέραμε και έδειξε γιατί αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και ήταν κάτι παραπάνω από καλός δείχνοντας τα ηγετικά του προσόντα στα μετόπισθεν με την δύναμη να είναι το δυνατό του σημείο.

Φιορεντίνα και Παλέρμο για Παπασταθόπουλο

Αυξάνονται και πληθύνονται οι μνηστήρες για τον πολύφερνο "γαμπρό" του ευρωπαϊκού μετεγγραφικού παζαριού, Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Στην μακρότατη ουρά των ενδιαφερομένων προστέθηκαν οι Φιορεντίνα και Παλέρμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Tύπου οι δύο ομάδες προσπαθούν να νικήσουν τον ανταγωνισμό αγγλικών ομάδων, όπως η Γουίγκαν και η Άστον Βίλα, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν πρόκειται να παραμείνει στην Ελλάδα.






































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ