ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Εν αναμονή των εξελίξεων

Εν αναμονή των εξελίξεων
INTIME SPORTS

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά του Εθνικού Αστέρα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη να έχει πολλές επαφές τις τελευταίες ημέρες

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στον Εθνικό Αστέρα, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης, έχει επαφές τις τελευταίες ημέρες με υποψήφιο επενδυτή.

Στην παρούσα φάση ο πρόεδρος της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ φροντίζει να κρατά επιμελώς "κλειστά" τα χαρτιά, ωστόσο έχει καθημερινές επαφές για θέματα της ομάδας.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση, αναφορικά με τον προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική περίοδο και κυρίως τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Στο μεταξύ την Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι δοκιμές των παικτών, που γίνονται υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Νέων Ανδρέα Σάννη.

Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από το "μικροσκόπιο" του και πλέον η όλη διαδικασία έχει μπει στην τελική της ευθεία ώστε να γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα και να φανεί ποιοι από αυτούς θα ενταχθούν στην ομάδα της Καισαριανής.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ