Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Εν αναμονή εξελίξεων στην Θήβα

Εν αναμονή εξελίξεων στην Θήβα
τσολακης

Eξελίξεις αναμένονται στην Θήβα με την έλευση του προέδρου Γιώργου Λυμπερόπουλου, όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας και το μεταγραφικό σχεδιασμό

Ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Δημήτρη Δημάκο και Νίκο Τριανταφυλλάκη για ένα ακόμα χρόνο. Ο τεχνικός Γιώργος Λάμπρου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας ώστε να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.
Πρόσφατα αποκτήθηκαν οι αμυντικοί Ηλίας Τσέλλου και Σωτήρης Παναούλης, ενώ και στην επίθεση η ομάδα ενισχύθηκε με τον Μάριο Σέγκο. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 20 Ιουλίου.

Κερατσίνι


Στον πάγκο του ΑΠΟ Κερατσινίου θα καθίσει τη νέα σεζόν ο Λουκάς Κάλας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Αραούζος τόνισε σχετικά: " O Λουκάς είναι δικό μας παιδί, έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα μας και όπου έχει δουλέψει ως προπονητής άφησε πίσω του έργο. Όλοι μας του έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα πετύχει για αυτό και η απόφαση είναι ομόφωνη".

Πανελευσινιακό

Ο Γιώργος Τσολάκης επιστρέφει στον Πανελευσινιακό για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο 34χρονος μέσος έχει αγωνιστεί με την ομάδα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες ενώ στο παρελθόν εκτός από την ομάδα της Ελευσίνας έχει αγωνιστεί στους Κερατσίνι, Ατρόμητο Αθηνών, Αίαντας Παραλίας και ΑΕ Περάματος.

Ατρόμητος Λάππα

Διπλή ενίσχυση για τον Ατρόμητο Λάππα αφού απέκτησε τους αμυντικούς Χρήστο Ξυπολιά και Πέτρο Ζώτο. Επίσης οριστηκοποιήθηκε και η απόκτηση του Γιώργου Αντωνόπουλου.














TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ