ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Θυμωμένη η Παρί, θέλει να τον πουλήσει και η Ρεάλ περιμένει στη γωνία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ναντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ναντ © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η Parisien αναφέρει πως οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ενοχλημένοι με τη στάση του Κιλιάν Εμπαπέ και την απόφασή του να μην ανανεώσει, γι' αυτό και θέλουν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι. Η Ρεάλ περιμένει στη γωνία.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Παρίσι και η σχέση ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν μυρίζει μπαρούτι.

Δημοσίευμα της Parisien αναφέρει πως τόσο ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όσο κι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, ο Εμίρης του Κατάρ Ταμίμ Χαμάντ Αλ Τάνι, είναι ενοχλημένοι με τη στάση και την απόφαση του Εμπαπέ να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης.

Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και πλέον οι εξελίξεις έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του παριζιάνικου συλλόγου να θέλουν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι, προκειμένου να μην τον χάσουν το επόμενο ως ελεύθερο.

Την ίδια στιγμή η Ρεάλ περιμένει στη γωνία να μάθει το ποσό που ζητά η Παρί, η οποία είναι έτοιμη πλέον να βάλει πωλητήριο στον καλύτερο παίκτη της.

Άλλωστε, μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά, που θα συνεχίσει στην Αλ Ιτιχάντ, οι "μερένγκες" έχουν ανάγκη μία καλή μεταγραφή κι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο ιδανικότερος γι' αυτούς ποδοσφαιριστής.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 ο 24χρονος προτίμησε να παραμείνει κάτοικος "Παρκ ντε Πρενς" αποδεχόμενος την πρόταση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί και να μην μετακομίσει στην Μαδρίτη και στην Ρεάλ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ