ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Η Ρεάλ δεν δίνει στην Παρί 250 εκατ. ευρώ, τα δεδομένα για τον δανεισμό του στη Λίβερπουλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Η Ρεάλ δεν μπορεί να δώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν το ποσό που ζητάει για τον Κιλιάν Εμπαπέ κι οι Παριζιάνοι πλέον διαπραγματεύονται με τη Λίβερπουλ για τον μονοετή δανεισμό του Γάλλου, ώστε να βάλουν στα ταμεία τους χρήματα.

Σαν βόμβα έσκασε το Σάββατο (29/7) το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror που αναφέρει ότι η Λίβερπουλ μπαίνει σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ με μονοετή δανεισμό, μετά την άρνησή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Η Παρί ψάχνει διέξοδο από τη δύσκολη υπόθεση του Εμπαπέ, προκειμένου να μην τον χάσει το καλοκαίρι του 2024 χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της.

Οι πιέσεις των Παριζιάνων για την πώλησή του το προσεχές καλοκαίρι συνεχίζονται, όμως ο 24χρονος αρνήθηκε το να πάρει στην Αλ Χιλάλ και την ίδια στιγμή η Ρεάλ δεν διατίθεται να πληρώσει στους πρωταθλητές Γαλλίας το ποσό των 250 εκατ. ευρώ, που ζητούν.

Αντίθετα, θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2024, που λήγει και το συμβόλαιό του με την Παρί. Κάπως έτσι, στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο δανεισμού του για έναν χρόνο, εφόσον θα εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό ποσό στους Παριζιάνους.

Οι διοικούντες τη Λίβερπουλ έχουν πάρει κίνητρο από τον σεβασμό που έχει ο Εμπαπέ για τον σύλλογο, αλλά και το γεγονός ότι η μητέρα και ατζέντης του, είναι υποστηρίκτρια της ομάδας. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Γάλλος διεθνής είχε παραδεχθεί ότι βρέθηκε κοντά στη Λίβερπουλ, πριν καταλήξει στους Παριζιάνους.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ