ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Η Παρί τού έδωσε 10 ημέρες διορία να απαντήσει αν θα ανανεώσει ή θα φύγει το καλοκαίρι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λιόν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λιόν © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η Παρί έδωσε διορία στον Κιλιάν Εμπαπέ 10 ημέρες από την ημέρα συνάντησής τους για να αποφασίσει αν θα ανανεώσει ή θα φύγει το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το El Chiringuito.

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προσπαθεί να πιέσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην ανανεώσει με την ομάδα, αλλά να παραμείνει μέχρι το 2024, όταν εκπνέει και το συμβόλαιό του.

Ωστόσο το σενάριο αυτό οι Παριζιάνοι δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται, καθώς εάν πραγματοποιηθεί θα σημαίνει ότι θα χάσουν τον Γάλλο σταρ χωρίς να βάλουν ευρώ στα ταμεία τους.

Αντίθετα, η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας έδωσε 10 ημέρες διορία στον 24χρονο να αποφασίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή αν θα φύγει το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι με πρόσφατο δημοσίευμα της "Marca", ο Εμπαπέ προβλέπεται -βάσει συμβολαίου με την Παρί- να κερδίσει 150 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που μείνει στο "Παρκ ντε Πρενς" τη νέα σεζόν, με τους πρωτευουσιάνους να έχουν συμφωνήσει να του δώσουν 60 εκατομμύρια ευρώ ως πάγιο ποσό συν άλλα 90 με τη μορφή μπόνους αφοσίωσης.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ