ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: "Η μητέρα μου πάντα με έβαζε να πλένω τα πιάτα"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας σε ματς κόντρα στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 27 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας σε ματς κόντρα στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 27 Μαρτίου 2023 @2023 PETER MORRISON/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε μία συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το γεγονός πως η μητέρα του τον έβαζε να πλένει τα πιάτα, προκειμένου να μάθει να εκτιμάει το κάθε τι στη ζωή του.

Εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει και αξίες τις οποίες του τις μεταλαμπάδευσε η μητέρα του. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε μία συνέντευξη που παραχώρησε, η μητέρα του τον έβαζε να πλένει τα πιάτα, προκείμενου να μάθει να εκτιμάει το κάθε τι στη ζωή του, ξεκινώντας από κάτι τόσο απλό όπως είναι το πλύσιμο των πιάτων.

"Όχι, δεν το κάνω πια. Αλλά είναι αλήθεια ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα η μητέρα μου ήθελε να το κάνω για να έχω την αξία των πραγμάτων, για να μπορώ να κάνω πράγματα μόνος μου, για να μην έχω βοήθεια, για να συνειδητοποιήσω την αξία των πραγμάτων. Μου το υπενθυμίζει ακόμα..." είπε γελώντας στη συνέντευξη που παραχώρησε .

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ