ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Εμείς χάνουμε φέτος τον τίτλο, δεν τον κερδίζει η Λιλ"

PSG's Kylian Mbappe reacts during the Champions League, second leg, quarterfinal soccer match between Paris Saint Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Tuesday, April 13, 2021. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe reacts during the Champions League, second leg, quarterfinal soccer match between Paris Saint Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Tuesday, April 13, 2021. (AP Photo/Francois Mori) @ 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για τη διαφαινόμενη απώλεια της φετινής Ligue 1 μετά από την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, με τη δήλωσή του όμως να προκαλεί ντόρο και να προχωρεί άμεσα σε διευκρινίσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Κιλιάν Εμπαπέ έλαμψε στο "Stade de la Mosson" με τα δύο εντυπωσιακά γκολ του με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Μονπελιέ, τέρματα με τα οποία ο νοκ-άουτ ημιτελικός του Coupe de France οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε την πρόκριση στον τελικό επικρατώντας με σκορ 6-5 στη ρωσική ρουλέτα.

Ο 22χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής έκλεψε πάντως την παράσταση και μετά το φινάλε του ημιτελικού, με δηλώσεις που έκανε και με τις οποίες αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, που βρίσκει αυτή τη στιγμή την Λιλ σε θέση ισχύος με +3 έναντι των πρωτευουσιάνων και με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

"Εμείς είμαστε που χάνουμε τον τίτλο της πρωταθλήτριας τη φετινή σεζόν και όχι η Λιλ που τον κερδίζει", είπε μεταξύ άλλων ο Εμπαπέ, με τη δήλωση για την Λιλ να χαρακτηρίζεται unfair από αρκετούς και να συζητιέται ιδιαίτερα μέσω των social media.

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμός που ο νεαρός φορ θέλησε να κάνει μία διευκρινιστική δήλωση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram. "Σεβασμός. Η Λιλ θα γίνει υπέροχη πρωταθλήτρια αν κατακτήσει τον τίτλο αλλά με τις 8 ηττές που κάναμε φέτος, εμείς είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι".

Το στόρυ του Εμ'Μπαπέ
Το στόρυ του Εμ'Μπαπέ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Francois Mori/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ