ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Δεν είναι εύκολη η απόφαση για το μέλλον, φυσικά και είναι πιθανό να μείνω στην Παρί"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί στο Champions League.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έκλεψε την παράσταση μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λοριάν που πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ αλλά και με τις δηλώσεις του on camera μετά το ματς, όπου αναφέρθηκε στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το βράδυ της Κυριακής ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν σεληνιασμένος στο χορτάρι του Παρκ Ντε Πρενς και εκείνη που έπεσε θύμα των άγριων ποδοσφαιρικών διαθέσεων ήταν η Λοριάν, με τον 23χρονο επιθετικό να σκοράρει δις και να βγάζει τρεις ασίστ στο χορταστικό 5-1 της Παρί για την 30η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο συνολικός απολογισμός του δε προκαλεί ίλιγγο, με τον πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Γαλλίας να έχει συμμετοχή είτε με γκολ (213) είτε με ασίστ (102) σε 315 γκολ, σε 323 εμφανίσεις του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, κάτι που σημαίνει πως κάθε 75.8 λεπτά ενός αγώνα είτε σκοράρει είτε κάνει ευτυχισμένο έναν συμπαίκτη του με ασίστ.

Πάντως, ο χαρισματικός φορ της Παρί δεν έμεινε μόνο στα εντυπωσιακά πεπραγμένα του στον αγωνιστικό χώρο αλλά φρόντισε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και με τις δηλώσεις του, αφού αυτές περιελάμβαναν αναφορές στις σκέψεις που κάνει για την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Μία ομάδα που δεν αποκλείεται να είναι και η Παρί, όπως παραδέχτηκε. "Δεν έχω πάρει την απόφαση αλλά υπάρχουν νέα στοιχεία. Εάν είχα πάρει την απόφαση θα το έλεγα, πάντα βγαίνω μπροστά και δεν κρύβομαι.

Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή αλλά δεν είναι εύκολη απόφαση. Εάν είναι πιθανό να παραμείνω στην Παρί; Ναι, φυσικά", τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στο "Prime Video".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ