LIGUE 1

Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 5-1: Πάρτι για τους Παριζιάνους με σεληνιασμένο Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε μια χορταστική νίκη κόντρα στη Λοριάν, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Εμπαπέ, που πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Για πρώτη φορά σκόραρε η τριπλέτα των Νεϊμάρ- Μέσι - Εμπαπέ στο ίδιο παιχνίδι. Αποδοκιμασίες για τον Σέρχιο Ράμος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε τη Λοριάν 5-1 για την 30η αγωνιστική της Ligue 1, με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ να χρίζονται σκόρερ για πρώτη φορά στο ίδιο παιχνίδι.

Οι Παριζιάνοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και βρήκαν δύο γκολ. Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός άλλαξε ρόλο 16 λεπτά μετά και από δημιουργός έγινε σκόρερ, με τον Γκιέγ να του μοιράζει την ασίστ.

Στο δεύτερο ημίχρονο εκείνη που κυριάρχησε σε γενικές γραμμές ήταν η Λοριάν, ωστόσο οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο σε γενικές γραμμές ήταν ανώτεροι. Ο Μοφί μείωσε σε 2-1 στο 56' και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την τελευταία λέξη.

Αρχικά ο Εμπαπέ έκανε το 3-1 στο 67ο λεπτό, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μέσι έκανε στο 73' το 4-1, έπειτα από ασίστ του Εμπαπέ. Ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός "συνδέθηκε" και στο πέμπτο γκολ της Παρί, μοιράζοντας την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Νεϊμάρ.

Μάλιστα στις υποχρεώσεις των Παριζιάνων επέστρεψε ο Ράμος, ο οποίος σε κάθε του επαφή γιουχαρίστηκε από τους φίλους της ομάδας στο Παρκ Ντε Πρενς.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακιμί, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος (72' Ράμος), Μέντες, Ντανίλο (80' Κερέρ), Παρέδες (43' Βαϊνάλντουμ), Γκέιγ, Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ.

ΛΟΡΙΑΝ: Ντρεγέ, Μέντες, Λαπόρτ, Πετρό, Λε Γκοφ, Λε Φε (89' Λεμουάν), Αμπερζέλ, Μονκοντουί (89' Ιγκόρ Σίλβα), Μοφί (77' Μποϊσγκάρ), Κονέ (68' Σουμανό), Ουαταρά (77' Λοριέντ).

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ