ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ισπανικά ΜΜΕ για Εμπαπέ: "Απαντά αρνητικά στην Παρί και πιέζει για να πουληθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μπαρτσελόνα | 16 Φεβρουαρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μπαρτσελόνα | 16 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν και προτιμά την μετακόμισή του ακόμα και από φέτος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρνητική τροπή για την Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πάρει η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε και έτσι τα δεδομένα που υπάρχουν είναι δύο.

Το πρώτο είναι να παραμείνει όλη τη σεζόν μέχρι το τέλος του συμβολαίου του με την Παρί από την μία να προσπαθεί να τον μεταπείσει και από την άλλη να κινδυνεύει να τον χάσει ελεύθερο.

Το δεύτερο είναι να ακούσει η γαλλική ομάδα τις προτάσεις που υπάρχουν για τον Γάλλο στράικερ και κυρίως εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι και ο επόμενος σταθμός που επιθυμεί ο Εμπαπέ.

Εάν επιλεγεί ο δεύτερος δρόμος τότε οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες με τους Μαδριλένους να είναι έτοιμοι για την κατάθεση πρότασης, ώστε να τον αποκτήσουν από φέτος.

Βέβαια, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Παρί, η οποία δεδομένα δεν θα αφήσει τον Εμπαπέ να φύγει με ένα ποσό κάτω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η Marca στο πρωτοσέλιδό της έχει τον τίτλο "Στην τελική ευθεία" και τονίζει πως αυτή η εβδομάδα είναι η καθοριστική για την υπόθεση του Γάλλου φορ και το αν εντέλει θα γίνει κάτοικος "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ