ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Εμπαπέ: "Αν ήμουν ο Μπενζεμά και δεν κέρδιζα τη Χρυσή Μπάλα φέτος, θα σταματούσα να ασχολούμαι με το βραβείο"

Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζουν γκολ της Γαλλίας κόντρα στην Ισπανία στον τελικό του Nations League | 10 Οκτωβρίου 2021
Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζουν γκολ της Γαλλίας κόντρα στην Ισπανία στον τελικό του Nations League | 10 Οκτωβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρεί ότι ο Καρίμ Μπενζεμά αξίζει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα τη φετινή σεζόν, ενώ για την κορυφαία τριάδα πλην του Γάλλου φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, διάλεξε τον εαυτό του και τον Σαντιό Μανέ.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ παραχώρησε δηλώσεις στο France Football και φυσικά ρωτήθηκε για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, στο οποίο είναι υποψήφιος για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν δίστασε να απαντήσει στην τριάδα που θεωρεί ο ίδιος ότι αξίζει να διεκδικήσει το βραβείο, επιλέγοντας τον Μπενζεμά, τον Μανέ αλλά και τον εαυτό του.

Ωστόσο θεωρεί ότι αυτός που πρέπει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα είναι ο Μπενζεμά, λόγω της εξαιρετικής σεζόν που είχε σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.

"Για την κορυφαία τριάδα, θα έλεγα τον Καρίμ Μπενζεμά, εμένα και τον Σαντιό Μανέ. Η φετινή σεζόν για τον Μπενζεμά ήταν μια επιτυχία για τη σεζόν. Είναι 34 ετών, είχε τη σεζόν της ζωής του, κέρδισε ένα ακόμα Champions League και είναι συχνά καθοριστικός παίκτης.

Αν ήμουν στη θέση του Μπενζεμά και δεν κέρδιζα το βραβείο, θα σταματούσα να σκέφτομαι για τη Χρυσή Μπάλα για πάντα (γέλια)".

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ