ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμμανουηλίδης: "Όχι" της Βέιλε σε πρόταση 700.000 ευρώ για τον Έλληνα εξτρέμ

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης GONZALES PHOTO/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Η Βέιλε σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 είπε όχι σε πρόταση παραχώρησης του Δημήτρη Εμμανουηλίδη αντί του ποσού των 700.000 ευρώ σε ομάδα της Α' Δανίας.

Η σεζόν 2022-23 στο πρωτάθλημα της Β' Δανίας έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο οποίος σε τρία παιχνίδια έως τώρα με τη φανέλα της Βέιλε έχει σημειώσει τέσσερα γκολ, έχει δώσει μία ασίστ και έχει και δύο κερδισμένα πέναλτι εκ των οποίων το ένα είχε μετατραπεί σε γκολ από τους συμπαίκτες του.

Τελευταίο του κατόρθωμα τα δύο τέρματα που πέτυχε στη νίκη επί της Νικόπινγκ, το πρώτο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και το δεύτερο με πανέμορφη λόμπα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ από εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η παρουσία του έως τώρα μάλιστα σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει φέρει τον 21χρονο εξτρέμ τρεις φορές στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής καθώς με τα κατορθώματα του βοηθάει την ομάδα του να παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη και με το τρία στα τρία να είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Έλληνας εξτρέμ μάλιστα είναι πρώτος σκόρερ για την ομάδα του και δεύτερος στη λίστα των σκόρερ έως τώρα στη Β' κατηγορία της Δανίας με τον Λάσσε Στέφενσεν να είναι πρώτος με πέντε γκολ.

Είπε όχι η Βέιλε σε πρόταση 700.000 ευρώ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 21χρονου Έλληνα επιθετικού στο ξεκίνημα της σεζόν οδήγησαν μάλιστα ομάδα από την Α' κατηγορία, η οποία τον γνώριζε και από την περσινή περίοδο, να κάνει επίσημη πρόταση στη Βέιλε για την απόκτηση του ύψους 700.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 με τη νυν ομάδα του όμως να την απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη. Καθώς ο προπονητής της Βέιλε ήταν κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Κανείς δεν ξέρει βέβαια αν η ομάδα από την πρώτη κατηγορία επανέλθει τις επόμενες μέρες με νέα πρόταση αλλά αυτό που είναι δεδομένο είναι πως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Εμμανουηλίδης δύσκολα η Βέιλε θα πει το ναι.

Άλλωστε στόχος της ομάδας του Έλληνα εξτρέμ είναι η απευθείας επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία και σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές ο 21χρονος επιθετικός είναι ένα από τα βασικά όπλα της για να το πετύχει.

Εκτός και αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου υπάρξει πρόταση που ξεπεράσει ή αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ και εν τέλει η Βέιλε πει το ναι στην παραχώρηση του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ