PREMIER LEAGUE

Εμιλιάνο Μαρτίνες: "Να κατακτήσω και το Champions League, είμαι πιο πεινασμένος από ποτέ"

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αργεντινή και τον Παναμά
Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αργεντινή και τον Παναμά 2023 AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μιλώντας στο GOAL τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει και το Champions League υπογραμμίζοντας πως τα καλύτερα είναι μπροστά του.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν από τα πρόσωπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κατάκτησε την κούπα, επελέγη ως ο τερματοφύλακας του τουρνουά και συγκέντρωσε την δημοσιότητά πάνω του εξαιτίας του πανηγυρισμού του.

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα σε δηλώσεις του στο GOAL τόνισε πως επόμενος στόχος του είναι η κατάκτηση του Champions League: "Είπα ότι ολοκλήρωσα το ποδόσφαιρο, αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Θέλω να ολοκληρώσω το ποδόσφαιρο με το να κατακτώ τίτλους για το κλαμπ μου, να παίξω και να κατακτήσω το Champions League.

Μόλις έκλεισα τα 30, αλλά είναι κάτι που θα κρατήσω για να δουλεύω με κατεύθυνση αυτό. Τα καλύτερά μου χρόνια είναι μπροστά μου. Πάντα θέτω στόχους. Τα κατάφερα με την εθνική, τα κατάφερα με την παλιά μου ομάδα, έχω κάνει καλά πράγματα στην Άστον Βίλα, αλλά θέλω να κερδίσω τίτλο εδώ".

Επιπλέον αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τόνισε πως μετά το Μουντιάλ είναι πιο πεινασμένος από ποτέ: "Πέρασα πολλά στην καριέρα μου, αλλά αυτά με έκαναν τον τερματοφύλακα που είμαι σήμερα. Τα χαμηλά μπορούν να καταβάλλουν κάποιους. Αλλά μόλις βγήκα από την τρύπα, είδα φως και πάντα παίζω σαν να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι.

Ο κόσμος λέει 'και τώρα τι'. Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είμαι πιο πεινασμένος από ποτέ. Θέλω να είμαι πιο επιτυχημένος από ποτέ".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ