ΑΡΣΕΝΑΛ

Έμερι για Μαυροπάνο: "Έχει λαμπρό μέλλον"

Arsenal's Konstantinos Mavropanos, center, has a shot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Konstantinos Mavropanos, center, has a shot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Ουνάι Έμερι υποστήριξε ότι ο Ντίνος Μαυροπάνος μπορεί να μάθει πολλά δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο 21χρονος έχει μπροστά του λαμπρό μέλλον.

Στο βασικό σχήμα της Άρσεναλ έχει χρησιμοποιηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο Ουνάι Έμερι, καθώς κατέβασε την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς στους αγώνες με Κρίσταλ Πάλας και Γουότφορντμ, έδωσε την ευκαιρία στον 21χρονο στόπερ να φτάσει τις τρεις φετινές συμμετοχές στους "κανονιέρηδες".

Ο Ισπανός τεχνικός των Λονδρέζων μίλησε την Τρίτη (23/4) για τον Μαυροπάνο και μίλησε με πολύ καλά λόγια. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Ο Παπασταθόπουλος είναι κοντά στον Μαυροπάνο και νομίζω ότι είναι πολύ καλό παράδειγμα γι' αυτόν. Μπορεί με την εμπειρία του να τον βοηθήσει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί.

Ο Μαυροπάνος έχει εξαιρετική νοοτροπία. Ο σκοπός του είναι να δουλεύει καθημερινά, να βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση και σε κάθε πρόγραμμα δείχνει αυτό ακριβώς που θέλουμε. Θέλουμε να του δώσουμε τη δυνατότητα να προπονηθεί, αλλά και να παίξει στα επίσημα ματς, διότι έχει λαμπρό μέλλον. Πέρυσι άρχισε να παίζει, φέτος έκανε προτετοιμασία μαζί μας, αλλά τραυματίστηκε. Στα τελευταία παιχνίδια θα του δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να μας βοηθήσει με σπουδαίες εμφανίσεις".

Ο Μαυροπάνος έχει αγωνιστεί φέτος 11 λεπτά κόντρα στη Σίτι, 59 κόντρα στη Γουότφορντ και 45 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ